Project "Our World"

23/02/2016 00:59

Євроклуб “LIFE” презентував проект "Наш світ"

 
Над проектом, присвяченим Дню Землі, наша спільна робота тривала понад місяць ( 23.03-27.05.2011). Саме скільки часу зайняло написати і розповсюдити по школах прес-анонс, знайти матеріал, зробити ескіз карти світу, розподілити роботу серед трьох груп бажаючих працювати над проектом і намалювати мапу.

В останній і полягала фішка, над якою працювали: євроклубівці "LIFE" та координатор Тетяна Гринкевич, клуб любителів англійської мови "Matt's club", студенти педагогічного коледжу та волонтер Корпусу Миру зі США Мет Брежнай, який і запропонував першим ідею проведення цього проекту. Ідея полягала в тому, щоби згуртувати різні групи молоді.

Що дав проект? Учні краще зрозуміли величину світу, вивчили географію, рослинний, тваринний світ, культурне надбання та красу нашої планети. Робота здружила різні вікові групи-адже дорослі працювали разом з молодшими школярами, а заключний етап зібрав усіх разом для спільного завершення роботи- всі зшивали три полотна карти і на закінчення- учасники смакували смаколики- адже робота закінчилася якраз після Великодня.

Роботу запропонували розмістити у фойє Народного Дому міста - аби жителі Самбора також змогли долучитися до краси нашого світу. Про цю подію розмістимо додаткові матеріали та фото, адже зараз готову роботу потрібно підготувати для експозиції. 

Фото: https://picasaweb.google.com/thrynkevych/yxscED?authkey=Gv1sRgCLuR3di3qNKUpgE#